Beskrivelse

PPline, den perfekte privatpool!

Vi har gennemsøgt markedet for PP Pools og fundet en forhandler som levere et top produkt, som samtidig er prissat rimeligt, vi har skåret fortjenesten ind til benet og ligger hoved på blokken for den absolut bedste value for money i Danmark.

Her er tænkt på alt og kun din fantasi sætter grænserne for hvad der er muligt. Lad dig inspirere med de vedlagte billeder og hvis du skulle forelske dig i en pool, udfyld da vores kontaktformular og lad os tales ved.

Vores PPLine er vores “bedst til prisen PP-Pools” i vores sortiment af PP-Pools og er den nyeste teknologi indenfor PP-Pool.

Vores producent giver oven i købet 10 års garanti på selve opbygningen af poolen, hvilket er ganske uset hos andre producenter!

Trappetrin kan fåes i forskellige udforminger, alt fra hjørnetrapper til helgavlstrapper og med repo, med skridsikre trin. Mulighederne er mange, kun fantasien sætte en begrænsning her.

Specifikation:
  1. Materiale: Polypropylen
  2. Materiale vægtykkelse:PP8mm
  3. Materiale bundtykkelse: PP5mm
  4. Forstærket poolafdækning
  5. Udvendige armeringsstænger
  6. 10 år Fabriksgaranti
  7. Kæmpe udvalg af udformninger og trapper
  8. Vælg imellem 3 farver

blue    white    grey RAL 7004

 

Ikke kun trappen er valgfri, selve udformningen af poolen har også et væld af muligheder:

Diamant Square   Diamant Standart   Diamant Oval   Atypical Shape (other shape tailored to customer requirements)

 

Montering af teknikpakke:

Skulle du ikke selv have mod på at tilslutte dit pool teknik, hjælper vi naturligvis gerne med dette. Kontakt Martin eller Rasmus på 30201846 og forhør dig om mulighederne, eller udfyld vores kontaktformular og vi finder den rette løsning til din installation.

Udfyld kontaktformularen for et skræddersyet tilbud.