Stort udvalg af Swimmingpool med stål ramme.

Stort udvalg af stålpools til nedgravning eller som fritstående pool i din have.

Hos Poolonline.dk ønsker vi at give dig et så stort udvalg af swimmingpool som overhovedet muligt, så du kan finde den pool der passer bedst til dig, din familie og din have. Vi har set rigtig mange smukke poolløsninger med disse stålpools. Vi har set dem nedgravet med de smukkeste træterresser bygget op omkring. Nogle endda med kantfliser omkring hvis man ønsker at gå “all in” på pooldrømmen.

Under Stålpools finder du et væld af swimmingpools til nedgravning eller som fritstående pool i din have. Vi har lavet pakkeløsninger, så du ikke skal tænke på andet, end at finde den størelse Swimmingpool som du ønsker dig.

Vi har valgt at fører vores 2 bedste typer stål swimmingpools.

Family-pools er vores budgetpools der lever op til de fleste familiers behov. Disse pools er en god og solid swimmingpool der både kan bruges til nedgravning i haven men også stilles ovenpå græsplænen. Den er bygget op omkring en galvaniseret stålramme med en lys blå liner der modstår solens UV stråler. Du får her en komplet pakke med alt hvad du behøver for at komme godt igang.

Vores næste samling af stålpools er vores høj-kvalitets stålpools der er i den bedste kvalitet du kan få på det danske marked. Her får du en tykkere stålramme end i vores Family-pool, og med en liner i hele 0,8mm tykkelse. Her er der kræset for kvaliteten med en odina pumpe og Welldana filter. Alt hvad du ellers skal bruge til opsætningen af denne pool får du naturligvis også med.

Se dig omkring i vores store sortiment.