Pool opvarming

Pool opvarmning er som bekendt en nødvendighed her hjemme i Danmark, når vi kommer bare en smule udenfor sæson. Med opvarming af poolen finder du hos Poolonline mange muligheder.

Under Pool Opvarming finder du:
  • Varmepumpe
  • Elvarme
  • Solfanger
  • Tilbehør til opvarmning

Den billigste måde at holde sin pool varm på, er den forberedende isolering af din swimmingpool eller konstruktionen af din pool! Denne kan ikke laves om, og det skal kun foretages en gang, nemlig før din pool står færdigbygget. Det kan være en styropren/ Styropor pool som er bygget op i flamingo blokke eller en stålpool med eftermonterede flamingokanter og en bund af flamingo inden bunden støbes. Dette arbejde skal kun foretages den gang og det vil give en besparelse på varmetabet på cirka 20% Hvert eneste år

De sidste 80% af varmetabet kommer faktisk ud i luften fra vandspejlet. Der kommer et termotæppe eller termo cover bestemt til sin ret om natten eller når poolen ikke er i brug. En anden løsning kan være et pooltag som ligger i den dyre ende, men som samtidig vil give dig glæden af drivhuseffekten. Den sørger nemlig for at holde godt på varmens stråler og holde varmen inde om natten.

Nu er du så kommet der til hvor ovenstående er på plads, og hvad er så bedst i forhold til opvarmingen af din swimmingpool.

Solfanger:

Er bestemt den billigste, som fungere således, at solens stråler varmer sorte rør op som vandet bliver pumpet igennem. Nogle vælger at lægge disse solfanger-plader ud på taget, eller blot stille dem på græsset ved siden af poolen. det er klart den billigste løsning og egner sig ganske fint til de mindre begynder pools som står ovenpå græsplænen.

Elvarme:

Bliver oftest brugt i spabade og i vildmarksbade. Det er en dyre løsning men også den der mest støjsvag og fylder mindst og er derfor bedst egnet til de helt små kubikmeter størrelser.

Varmepumper:

Varmepumper er bestemt den mest udbredte løsning når det kommer til opvarmning af swimmingpools, eller pools i en størrelse over 10.000 kubikmeter. Det er her det vil være den billigste og mest effektive løsning til opvarmning af din swimmingpool. Den kan summe en smule så tænk gerne godt over plaseringen af din varmepumpe. Det kunne være bag et havehegn eller bag et skur du har i nærheden. På den måde kan du nyde din opvarmede swimmingpool i ro og mag.

Læs mere under de enkelte produkter.