Glasfiber swimmingpool i alle afskygninger.

Vi tilbyder Glasfiber swimmingpool skræddersyet nøjagtig efter dine ønsker.

Vores Glasfiber swimmingpools er flotte kvalitets pools fremstillet i 4 lags glasfiberarmeret polyester, forstærket med en gelcoatet vinylester og keramisk belægning. Overfladen er sprøjtemalet med en miljøvenlig, UV hæmmende og kraftig maling, som giver et fantastisk finish.

Hvorfor vælge en Glasfiber swimmingpool 

Med en glasfiber swimmingpool får du en pool med fantastisk komfort, flot design og en næsten uendelig levetid. Den kraftige glasfiber er meget holdbar ved kolde temperaturer og frost, hvilket gør den ideel til det nordiske klima. En glasfiber pool er dyrere end mange andre typer pools, men holdbarheden og levetiden af glasfiberen gør den anvendelig i flere år.

Tilbehør til glasfiber pool?

Er drømmen en swimmingpool i Glasfiber, kan det være en smule uoverskueligt, hvad du skal have af tilbehør. Når vi laver et tilbud til en kunde så vender salgsafdelingen altid tilbudet med teknikafdelingen inden den bliver sendt videre til kunden, alt bliver altså dobbeltjekket inden afsendelse. Til vores glasfiber swimmingpools kan der med fordel tilvælges varmepumpe og/eller pool tag for at få så meget ud af poolsæsonen som muligt, ja faktisk året rundt hvis du vælger den rette løsning.

Specifikationer:

  • Standard farver: blå, hvid og sand.
  • Alle RAL farver tilbydes uden ekstra omkostninger.
  • Godkendt til vandtemperatur <35° C.
  • Kontakt os for at få et samlet tilbud inkl. dyser,  skimmer, lamper, isolering og levering

Der er mange muligheder, når I skal vælge den rigtige swimmingpool. Derfor er den rigtige rådgivning fra starten den eneste garanti for at finde den rette løsning. Ved efterspørgsel på tilbud, klik på MODTAG ET TILBUD