Styropren swimmingpool. 

Markedets billigste!

Under Styropren Swimmingpool finder du et væld af muligheder inden for styrepren pools. Styropor blokke er et fantastisk alsidigt materiale, der ikke kun er nemt at arbejde med, men som samtidig har en fantastisk isolerende evne. Selve opbygningen af blokkene er nemlig af samme materiale som man ser i flamingo, blot i en hårde udgave.

Blokkene leveres i størrelserne 1m x 25cm x 25cm hvilket gør det muligt at få stablet en swimmingpool på benene lyn hurtigt. Derefter fyldes hulrummene med beton og du er klar til at komme din valgte liner i. Vores Styropren Blokke leveres i P40 hvilket er den mest anvende type styropor blok.

Liner er ikke bare en liner. Derfor kan du nu få din liner færdig limet og tilpasset efter dine ønsker! Ønsker du en trappe i en del af gavlen, eller i hele gavlen som en gavltrappe, så er dette altså også muligt. Og helt uden at skulle have en “liner-mand” ud og svejse en liner hjemme hos dig – Dette gør vi kan holde prisen på en brøkdel af hvad vores konkurrenter kan!

Som standart leveres en styroprenpool hos Poolonline med blå 8mm liner, men ønskes andet udfylder du blot kontaktformularen her

Vi har støvsuget hele europa og køber stort ind. – Dette er med til at vi kan sælge styroprenpools til den bedste priser du finder i Danmark.

Ved efterspørgsel på tilbud, klik på MODTAG ET TILBUD