POOL COVERS

Sikkerhed

Hos Poolonline kommer sikkerheden altid i første række – Derfor vil vi aldrig kunne få os selv til at markedsfør produkter der er uforsvarlige for private brugere. Gullberg&Jansson et firma med nøjagtig samme tilgang til deres produkter, hvorfor det blandt andet er dem vi har valgt at samarbejde med når det kommer til Pool tage og Pool Covers. Alle vores poolovertræk er godkendt i henhold til den franske sikkerhedsstandard NF P 90-308, men kan ikke bruges som vinterdæksel.

Capella

Pooloverdækningen fås i syv standardstørrelser til en rektangulær pool og i fem standardstørrelser til en rund * pool. Capella fås i farverne grå, blå og antracitgrå. Hurtigfastgørelser og håndsving er inkluderet som standard.

* Dækslet er firkantet og dækker diameteren på den runde pool.

Pool Cover på specialmål, Kontakt os for pris KONTAKT
Sigma

Sigma er en let håndterlig pooloverdækning som beskytter din pool. Hurtigfastgørelser og håndsving er inkluderet som standard.

Castor

Castor er en veldesignat pooloverdækning, som er udstyret med et unikt net på oversiden, som gør pooloverdækning til markedets mest let håndterlige. Hurtigfastgørelser og håndsving er inkluderet som standard.

Walu Pool

Miljørigtigt og børnesikkert safetycover. Walu Pool findes i to forskellige modeller: Walu Pool Evolution og Walu Pool Starlight. Hurtigfastgørelser og håndsving er inkluderet som standard.