Se vores kvalitetsudvalg af pooltage fra Gullberg & Jansson.

Hos pool online har vi 3 pooltags løsninger til dig. Vi har:

Ens for vores pooltage, er at de alle ercertificerede og godkendt iht. fransk sikkerhedsstandard. Standard NF P90-309 omfatter fx børnesikkerhed samt snebæreevne. Alle pooltage, som er godkendt iht. standarden, klarer minimum 45 kg/m2. Hos Poolonline vægter vi nemlig sikkerheden for børn og kæledyr som det absolut højeste. Hvilket også er årsagen til, at det er Gullberg & Jansson vi har valgt at fører på vores webshop.

Reducer varmetab:

Har man en swimmingpool man ønsker at benytte flittigt, er det vigtigt man også gør sig nogle tanker omkring opvarmning, og ikke mindst det at holde på varmen. Det er nemlig sådan, at kun 20% af varmetabet kommer fra bund og sider i din pool. De sidste 80% kommer nemlig fra selve vandoverfladen. Ønsker man at holde bedre på varmen i sin pool, er det derfor vigtigt du finder den rette pooloverdækning.

Få en renere swimmingpool:

Med vind og vejr er det umuligt ikke at få blæst blade, græs og insekter i din swimmingpool. Særligt om efteråret hvor vinden er tilstede. Dette vil du kunne reducere meget kraftigt med et pooltag fra vores sortiment.

Vi har hos poolonline lavet et stærkt samarbejde med Gullberg & Jansson i Sverige og det er derfor nu muligt at tilbyde hele deres sortiment. Vi tilbyder nu også mulighed for at skræddersyge dit pooltag nøjagtigt efter dine dine ønsker og mål.

Kontakt Martin på e-mail mmp@poolonline.dk eller udfyld tilbudformularen her og vi vender tilbage hurtigst muligt