Hos Poolonline kan vi godt lide at gøre livet lettere og mere overskueligt med en swimmingpool. Derfor har vi fundet de bedste modeller frem indenfor kemistyring til din swimmingpool.

Kemistyrings anlæg er en af swimmingpoolens vigtigste installationer. Den sørger for, at kemien kan styres helt præcist og helt automatisk.

Se vores udvalg af branchens bedste kemistyrings anlæg her.

Man skal sammenligne et kemistyrings anlæg i en swimmingpool med vores menneskers hjerne. Den fortæller os hvornår og hvor meget vi skal spise og drikke. Det samme gør kemistyringen til din swimmingpool. Ganske enkelt så vil en kemi anlæg gøre dit liv med en swimmingpool meget lettere i fremtiden. Den vil spare dig for at rende rundt med teststrips i tide og utide. Samtidig vil den også spare dig penge på kemi i det lange løb, da doseringen pludselig vil blive mere præcist og automatiseret.

Vi har flere forskellige modeller og Rasmus vores teknikker både bygger os sammensætter gerne en teknikplade til dit teknikrum hvor det hele bliver sat flot og overskueligt op på på en plade til montering på vægen.

Med en tilkobling til wifi vil du altid kunne se dine kemital på farten og du vil blive underrettet hvis du skal foretage dig noget ifm påfyldning.

Gør pool livet lettere med kemistyring fra Poolonline.