varmepumper til pool, spa og vildmarksbade.
Hos Poolonline har vi et stort udvalg af de bedste modeller indenfor varmepumper til pool, spa og vildmarksbade.

Vi fører ikke alle fabrikater og dette er der en årsag til – Vi ønsker kun at tilbyde vores kunder det bedste på markedet!

Er du det mindste i tvivl omkring den korrekte størrelse af varmepumpe til din swimmingpool. Kontakt os gerne ved at udfylde vores kontaktformular.

Montage af varmepumpe:

Vi hjælper gerne med rådgivning og vejledning til hvordan du selv kan skift eller montere en varmepumpe til en ny og mere energieffektiv varmepumpe.

Ønsker man vi kommer ud og skifter/montere en varmepumpe, så klare vi naturligvis også den opgave for dig. Vi har samarbejde med flere poolteknikkere fordelt over hele landet og vi kan derfor altid hjælpe dig med den rigtige løsning.

Varmepumper til pool:

Varmepumper til swimmingpools er den mest udbredte løsning når det kommer til opvarmning af din swimmingpools. Den kan summe en smule så tænk gerne over plaseringen af din varmepumpe. Det kunne være bag et havehegn eller bag et skur du har i nærheden. På den måde kan du nyde din opvarmede swimmingpool i ro og mag.

Varmepumpe til Spa:

At tilkoble en varmepumpe til sit spabad er der mere end en god grund til. Der vil næsten altid være en besparelse på din daglige el-udgift ved installering af en varmepumpe. et normalt spabad er med indbygget elvarmepatron som giver 1 -1 gange varme igen i forholdt til den strøm du bruger. Med en varmepumpe kan man forvente at får op mod 6 gange varme igen, hvorfor dette vil være den ideelle metode til opvarmningen.

Til spabade anbefaler vi vores varmepumper Welldana PMH og Welldana Turbosilence

Varmepumpe til vildmarksbade:

Ønsker man en mere konstant temperatur i sit vildmarksbad, så kan vi kun anbefale man investere i en varmepumpe. På den måde slipper du for at skulle optænde vildmarksbadet med brænde hver eneste dag. Varmepumpen kan tilsluttes samme sted som man har sit filtersystem eller i forlængelse her af. Til Vildmarksbade anbefaler vi vores Q-line 7 eller 9 kw varmepumper der kan varme op til 40 grader og som kan betjenes via. telefonen.

Læs mere under de enkelte produkter.