Pool teknik der passer til din pool

Hos Poolonline.dk finder du pool teknik der er testet og godkendt til det nordiske klima. Vi gør en ære i at rådgive og informere vores kunder korrekt ift. brug og sammensætning af det rigtige teknik til netop din pool.

Under pool teknik finder du vores store sortiment af teknik til din swimmingpool.

Vi har alt lige fra skimmers, fittings, varmepumper, lys, sandfilter, pool pumper, kemistyring, udløb, niveau og flow. Skulle du mod forventning falde over en teknik del vi ikke har i vores sortiment, så smid os endelig en besked! vi kan nemlig hurtig få det hjem til dig.

Vi ser desværre ofte i branchen, at der bliver sammensat det forkerte teknik til de pools der bliver solgt til det danske marked. Dette skyldes naturligvis at prisen skal holdes nede. Men desværre, for kunden betyder dette, at det ofte vil blive endnu dyrere, da de må ud og finde nyt teknik få år efter.

Den forkerte sammensætning af teknik er nemlig for dyrt i længden, ikke kun fordi det er for dyrt ift. den daglige drift, da elregning pludselig vil stige i vejret, men også fordi det vil blive slidt ned alt for hurtigt. Dette vil vi hos Poolonline gerne gøre op med! Derfor har vores pooltekniker, Rasmus sammensat teknik-pakker for at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde. Er du det mindste i tvivl omkring sammensætningen af dit teknik eller montagen her af, så kontakt os gerne her Kontakt