Pool overdækning

Under pool overdækning finder du vores 3 katagorier:

Som dækker over de 3 mest anvendte typer for pool overdækning.

Der kan være flere årsager til, at du ønsker en overdækning til swimmingpool. Det kan være for at holde på varmen, for at børn eller dyr ikke skal være så uheldige at falde i poolens, eller måske for at holde blade og andet væk fra poolen om efteråret.

Sikkerheden:

Ens for alle vores pool overdækninger er, at de alle er testet og godkendt ifølge lovens krav om børnesikkerhed. Dette er noget vi sætter stor vigtighed i og også er en af årsagerne til, at vi ikke vil føre de billigere modeller fra østeuropa i vores sortiment.

Samtlige pooltage fra Gullberg & Jansson er certificerede og godkendt iht. fransk sikkerhedsstandard. Standard NF P90-309 omfatter fx børnesikkerhed samt snebæreevne. Alle pooltage, som er godkendt iht. standarden, klarer minimum 45 kg/m2.

Varmetab af pool:

Har man en swimmingpool man ønsker at benytte flittigt, er det vigtigt man også gør sig nogle tanker omkring opvarmning, og ikke mindst det at holde på varmen. Det er nemlig sådan, at kun 20% af varmetabet kommer fra bund og sider i din pool. De sidste 80% kommer nemlig fra selve vandoverfladen. Ønsker man at holde bedre på varmen i sin pool, er det derfor vigtigt du finder den rette pooloverdækning.

Få en renere swimmingpool:

Med vind og vejr er det umuligt ikke at få blæst blade, græs og insekter i din swimmingpool. Særligt om efteråret hvor vinden særligt er tilstede. Dette vil du kunne reducere meget kraftigt med en overdækning fra vores sortiment. Her drejer det sig blot om at finde en løsning der slutter tæt mod kanten på netop din pool.

Vi har hos poolonline lavet et stærkt samarbejde med Gullberg & Jansson i Sverige og det er derfor nu muligt at tilbyde hele deres sortiment. Vi tilbyder nu også mulighed for at skræddersyge dit pooltag nøjagtigt efter dine dine ønsker og mål.

Kontakt salgsafdelingen på e-mail mmp@poolonline.dk eller udfyld kontaktformularet her KONTAKT og vi vender tilbage hurtigst muligt