Cocktailpools er på vej frem i Danmark som aldrig før.
Derfor lancerer PoolOnline nu, som de første i Danmark, Cocktailpools som en færdig pakkeløsning for at imødekomme den stigende kundeefterspørgsel.

En af de unikke fordele ved vores cocktailpools er, at de er bygget i glasfiber, som giver en stærk og holdbar konstruktion. Glasfiber er også et vedligeholdelsesfrit materiale, som gør det nemt at holde din pool ren og flot.

Men det er ikke kun styrken og holdbarheden, som gør vores cocktailpools unikke. Vi giver også mulighed for at sammensætte din egen teknikpakke og vælge din foretrukne opvarmningsmetode. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din pool til dine præcise ønsker og behov.

Du kan vælge mellem forskellige pakker med avancerede funktioner som LED-belysning, massage jets, og meget mere, og også vælge mellem forskellige metoder til opvarmning, såsom husets varmekilde via. varmeveksler eller elvarme via en varmepumpe. Det giver dig mulighed for at skræddersy din egen unikke cocktailpool, som passer perfekt til dit hjem og dit livsstil.

Så hvis du ønsker en unik og eksklusiv pool, bygget i glasfiber med mulighed for at sammensætte din egen teknikpakke og vælge din foretrukne opvarmningsmetode, så er en cocktailpool fra Poolonline.dk det perfekte valg for dig.

Hvis du har brug for vejledning eller et helt særligt ønske er du altid velkommen til at ring til os på tlf. 30201846