Teknikpakke der passer til din pool.

 

Hos Poolonline.dk finder du teknikpakker der er testet og godkendt af vores poolteknikker, Rasmus. Vi sætter en ære i at rådgive og informere vores kunder korrekt ift. brug og sammensætning af det rigtige teknik til netop din swimmingpool.

Under Teknikpakker finder du vores store sortiment af teknikpakker til din pool.

Vi sammensætter en pakke med alt du behøver af skimmers, fittings, sandfilter og pool pumper. Skulle du mod forventning falde over en teknik del du ønsker udskiftet i en teknik pakke eller lignende, så skriv blot til os. Vi sammensætter gerne en teknikpakke præcis efter dine ønsker.

Vi ser desværre ofte i branchen, at der bliver sammensat det forkerte teknik til de pools der bliver solgt til det danske marked. Dette skyldes naturligvis at prisen skal holdes nede, men desværre for kunden betyder dette, at det ofte vil blive endnu dyrere.

Den forkerte sammensætning af teknik er nemlig en dyr løsning i længden, ikke kun fordi det er for dyrt ift. den daglige drift, da elregning pludselig vil stige i vejret, men også fordi det vil blive slidt alt for hurtigt. Dette vil vi hos Poolonline gerne gøre op med! Derfor har vores pooltekniker, Rasmus sammensat teknik-pakker for at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde. Er du det mindste i tvivl omkring sammensætningen af dit teknik eller montagen her af, så kontakt os gerne her Kontakt