Gavekort

Det er nu også muligt at købe et gavekort til den du elsker og holder af.

Findes der noget smukkere end at forkæle dem man holder af – Nej vel? Derfor har vi nu gjort det muligt at købe gavekort så du kan opfylde pooldrømmen hos dem du holder af. Med et gavekort fra Poolonline får man ikke bare en gave her og nu, men en gave man får glæde af de næste mange, mange år frem. En gave der giver velvære og ro i sindet. Tænkt sig at have sin helt egen lille pooloase i baghaven. Du åbner blot terrassedøren og træder ud i dit eget private wellness område. Du lader tankerne passere forbi, mens du finder frem til dit indre jeg igen. Du bliver afstresset fra det pressede job eller alle madpakkerne der skal smøres og børn der skal tidligt op og i skole. Det giver overskud til at igen kunne klare hverdagenes strabadser.

Alt du skal gøre er at kontakte os via vores kontaktformular med en beløbet du ønsker sat ind på Gavekortet og vi sender dit gavekortet. Du har også mulighed for at få skrevet en personlig hilsen i gavekortet som eksempel vis “Tak for de mange gode stunder sammen, min skat, jeg håber vi får mange flere sammen i vores nye swimmingpool”

Gavekort fra Poolonline.

Med et gavekort fra poolonline har du den unikke mulighed, at forkæle den eller dem du holder Aller mest af!

En gave skal ikke altid være pakket ind med bånd omkring, nogle gange skal det være en oplevelse. Så hvorfor ikke give en gave der kan være en oplevelse hver eneste dag terressedøren åbnes og man træder ud i sit egen private wellness område i baghaven?

Det skaber velvære og det afstresser din hverdag så du igen er klar på hverdagens udfordringer. Samtidig er en swimmingpool ofte svær at holde for sig selv! Det bliver nemlig hurtig et samlingspunkt for venner, familie og naboer der også vil være en del af festen. Hjælp os med at bringe pooldrømme i opfyldelse og giv et gavekort til den du elsker og holder af.

Findes der ikke det eksakte beløb, så kontakt os blot via. KONTAKT  og vi hjælper dig med præcis det gavekort der passer til den heldige du vil forkæle.

Vi glæder os til at høre fra dig