Fordi lys ikke bare lys, når vi snakker swimmingpool!

Under LYS finder du lys til montering i din swimmingpool.

Lys skal være bygget helt rigtig for, at det skal kunne holde til et evigt liv under vandspejlet i din swimmingpool.

Når man endelig har fået bygget sin drømmeoase lige midt i baghaven, så er det særligt når aftenen går på hæld og roen stille falder omkring en, man virkelig gerne vil slappe af. Enten i poolen med en lille drink i hånden, eller på stolene ved siden af (måske også med en lille drink i hånden). Med lys monteret i selve poolen har du en unik mulighed for, at sætte den helt rigtige stemning i og omkring poolen. Bestem selv farven og lysstyrken så du får det lige præcis som du ønsker det i din private pooloase.

Der er mange muligheder for design når vi snakker poollys. Der er mulighed for at kunne styre lyset via. din mobiltelefon eller fjernbetjening. Der er mulighed for at få monteret lys i trappen hvis dette er ønsket. Og sidst men ikke mindst er der mulighed for lys der skifter farve efter eget ønske! Mulighederne er altså mange, og kun din fantasi sætter grænser.

Vores lys kan monteres i alle vores pools, det er altså både i Glasfiberpool, Stålpool, Styroprenpool og vores populære PP-Pools. Send os gerne en e-mail på mmp@poolonline.dk eller via. vores kontaktformular her KONTAKT Hvis du skulle have et spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig i mål med dine pooldrømme.