Om Poolonline

ppline elite 2

Poolonline er din professionelle swimmingpool partner

Vi har mange års erfaring i branchen.
Vi er besat af god service.
Vi kan lave det bedste tilbud til dig!
(Prøv os gerne af)
Kontakt os i dag for et skræddersyet tilbud
Vores historie.

Poolonline er skabt af Martin, som med Rasmus på sidelinjen skaber den perfekte duo til dit poolprojekt.

Rasmus er den praktiske der har mange års erfaring med installation og vedligehold af teknik til swimmingpools, til både private og det offentlige. Rasmus har sit eget firma, Som han har drevet med stor succes de sidste mange år. Rasmus fungere som teknisk-specialist hos Poolonline. Han vil altid være klar med et godt råd til ‘gør det selv’ projektet, eller et tilbud på montage af selve teknikdelen.

Martin er derimod manden der sidder klar til at strikke det helt rigtige tilbud sammen til dig, eller være behjælpelig med alle de spørgsmål du har.

Sammen er duoen det perfekte match for dig, der skal tage en så stor beslutning som det er, at vælge den rette swimmingpool.

Vores vision.

Vi hos Poolonline ønsker at gøre hele købs processen sjovere og meget mere brugervenlig når man skal købe swimmingpools eller udstyr dertil.

Uanset om du selv ønsker at nørde i detaljerne og derefter shoppe online, eller om du vil have et skræddersyet tilbud af Martin, så vil vi altid stå til rådighed.

Derfor vil du når du besøger Poolonline bemærke de gennemgående billige priser men hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten eller servicen.

Vores mission.

Vi ønsker at give flere og flere danskere muligheden for, at få en pool hjem i baghaven eller indendørs og få den nydelse det er, at eje sin egen professionelle pool. Derfor har vi ledt med lys og lygte i hele Europa efter de bedste aftaler, så du som kunde kan få de bedste priser på de bedste produkter.

Vi gør det simpelt, billigt og overskueligt for dig som kommende swimmingpool ejer, ved altid at være klar på telefonen eller e-mail og hjælpe dig på bedst mulige måde.

Webshopmærket

Vi er nu godkendt som en sikker e-handel platform, og kan derfor hjælpe vores kunder sikkert i mål med deres pooldrømme

Mød folkene bag Poolonline

Martin Pedersen

Er kundeservice elementet i Poolonline, han er manden som sidder klar til at hjælpe dig på telefonen med både spørgsmål, men også til, at lave et skarpt tilbud til dig.

Rasmus Borg

Når du har brug for teknisk vejledning eller installation af teknikken i din swimmingpool, så er Rasmus manden du vil møde. Rasmus har 12 års erfaring med installation og service af poolteknik til private og offentlige svømmehaller over alt i Danmark

Udfyld kontaktformularen. Vi vender altid tilbage indenfor 24 timer

Dit navn:
E-mail adresse:
Telefon:
Din besked: