Skal din pool løftes til et ekstra niveau, kommer vi ikke udenom de eksklusiv kantfliser fra Scandia – Roc. Virksomheden er beliggende i Esbjerg og eksporterer i dag til 20 europæiske lande. grundet det utrolig store udvalg er der altid mulighed for at tilpasse kantfliser præcis efter dine ønsker. Naturstenene og betonstenene er specielt udvalgt til vores nordlige stil og klima. Overflade føles behagelig og blød da kanter og overfladen er behandlet på en helt særlig måde. For at holde priserne nede på disse produkter leveres fliserne direkte fra fabrikken i Esbjerg og hjem til dig som kunde, Co2 udslippet er derfor også reduceret til et minimum, grundet den lave transport tid.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på kantfliser til din pool eller kommende pool, så tøv ikke! Vi høre hellere end gerne fra dig. Udfyld blot kontaktformularen du finder i bunden af siden https://poolonline.dk/kundeservice med hvilken pool du har i dag eller har planer om at anskaffe dig. Vores salgsafdeling vil derefter kontakte dig og hjælpe dig med den rigtige beslutning.

Da Scandia – Roc er en Dansk virksomhed med produktion i Danmark, vil vi altid kunne levere en bestilling indenfor få dage.