Termotæppe til swimmingpools

Termotæppe til swimmingpools – et af de mest effektive værktøjer til at opretholde den ideelle temperatur og reducere varmetab i din pool. Disse tæpper er ideelle til både private og kommercielle pools, og deres fordele er mange. Vi fører modellen 400micron, som har en blå overflade og en sort underside.

Hvad er fordelene ved at bruge et termotæppe til swimmingpools?

Reducerer varmetab: Et af de største problemer med swimmingpools er varmetab. Det kan være et alvorligt problem, især når du vil holde din pool varm uden at øge din varmeregning. Et termotæppe er en af de mest effektive måder at reducere varmetab på og opretholde den ønskede temperatur i din pool.

Beskytter mod solens skadelige stråler: Den blå overflade af vores termotæppe er designet til at reflektere solens UV-stråler, der kan skade poolens kemiske balancer. Den sorte underside hjælper med at reducere klorens forbrug, da solens stråler ikke vil trænge igennem og forårsage udbrændthed. Det vurderes at man med et termotæppe, vil kunne reducere sit kemiforbrug med op mod 50% set igennem en hel poolsæson.

Reducerer vandfordampning: Et andet problem, der kan være forbundet med swimmingpools, er vandfordampning. Det kan være et problem, da det medfører ekstra vandforbrug og behovet for at påfylde vand i din pool regelmæssigt. Med et termotæppe vil du reducere dette problem, da tæppet dækker over poolen og forhindrer vandfordampning.
Forbedrer poolens isolering: Et termotæppe er også en glimrende måde at forbedre poolens isolering på. Det vil hjælpe med at holde varmen i din pool og derved spare energi og penge på opvarmning af poolen.

Reducerer rengøringsbehovet: En af de største fordele ved et termotæppe til swimmingpools er, at det reducerer behovet for regelmæssig rengøring af din pool. Ved at dække over poolen med tæppet, vil du reducere mængden af ​​faldne blade og snavs i din pool.

Q&A: Termotæppe til swimmingpools

Q: Hvorfor er sorte underside på termotæpper til pools bedre end andre farver?
A: En sort underside på et termotæppe hjælper med at reducere solens UV-stråler fra at trænge igennem og ødelægge kloren i din pool. Det betyder, at du vil reducere dit kloreforbrug og spare tid og penge på at justere poolens kemiske balance.

Q: Kan jeg bruge et termotæppe i alle typer swimmingpools?
A: Ja, vores termotæppe kan bruges i alle typer swimmingpools, uanset størrelse og form. Det er også velegnet til både indendørs og udendørs swimmingpools.

Q: Er det svært at installere et termotæppe?
A: Det er faktisk meget simpelt at installere et termotæppe, når du har gjort det et par gange. Du skal blot rulle tæppet ud over din pool og justere det, så det dækker hele poolen og ligger fladt på vandets overflade.

Q: Hvordan renser jeg mit termotæppe?
A: Det er en god idé at rengøre dit termotæppe jævnligt for at sikre, at det holdes i god stand og fungerer optimalt. Du kan bruge en blød børste til at fjerne blade, snavs og andre partikler. Hvis der er pletter eller snavs, kan du bruge en mild sæbe og vand til at rengøre tæppet.

Hos PoolOnline fører vi modellen 400micron i længerne Termotæppe 4m, Termotæppe 5m og Termotæppe 6m Det betyder vi altid vil kunne klippe den rette størrelse af til dig og din swimmingpool.

Ønsker du et mere sikker pooloverdækning kunne et pooltag være vejen at gå – Dem finder du lige her.