Beskrivelse

PPline Elite, den perfekte privatpool!

Vi har gennemsøgt markedet for PP Pools og fundet en forhandler som levere et top produkt, som samtidig er prissat rimeligt, vi har skåret fortjenesten ind til benet og ligger hoved på blokken for den absolut bedste value for money i Danmark.

Her er tænkt på alt og kun din fantasi sætter grænserne for hvad der er muligt. Lad dig inspirere med de vedlagte billeder og hvis du skulle forelske dig i en pool, udfyld da vores kontaktformular og lad os tales ved.

Vores PPLine Elite er vores “Toppen af poppen” i vores sortiment af PP-Pools og er den nyeste teknologi indenfor PP-Pool. PPline Elite fås med 10mm eller 12mm vægge og 8mm bund – Altså den stærkeste model du finder på markedet. Vores Elite-model kan fået med indbygget lamelcover så du slipper for at have et oprullerstativ stående – der er altså mulighed for et mere rent look omkring din pool. PP-Pool Elite er påmonteret højisolerende blokke på sider og bund der er ikke vand absorberende. På den måde får du en færdig samlet og isoleret pool lige til at sænke ned i din have.

Vores producent giver oven i købet 10 års garanti på selve opbygningen af poolen, hvilket er ganske uset hos andre producenter!

Trappetrin kan fåes på forskellige udforminger, alt fra hjørnetrapper til helgavlstrapper og med repo, med skridsikre trin. Mulighederne er mange, kun fantasien sætter en begrænsning her.

Specifikation:
  1. Materiale: Polypropylen
  2. Materiale vægtykkelse:PP12mm
  3. Materiale bundtykkelse: PP8mm
  4. Forstærket poolafdækning
  5. Udvendige armeringsstænger
  6. 10 år Fabriksgaranti
  7. Kæmpe udvalg af udformninger og trapper
  8. Vælg imellem 4 farver
  9. Fåes både med skimmer og overflow

blue    white    grey RAL 7004    Antracite

 

Montering af teknikpakke:

Skulle du ikke selv have mod på at tilslutte dit pool teknik, hjælper vi naturligvis gerne med dette. Kontakt Martin eller Rasmus på 30201846 og forhør dig om mulighederne, eller udfyld vores kontaktformular og vi finder den rette løsning til din installation.

Udfyld kontaktformularen for et skræddersyet tilbud.