Beskrivelse

SIRIUS CLASSIC

Sirius Classic har en lav investeringspris og er nem at installere på både nye og eksisterende pools.

Sirius Classic findes i størrelser fra 3 x 6 til 7 x 15 meter. Classic er udstyret med et flot stativ i børstet aluminium. Sirius Classic kan mod pristillæg også udstyres med solcellepaneler.

Lamel coveret bestilles efter poolens nøjagtige indermål og kan tilpasses til for eksempel en trappe. Det åbnes eller lukkes med nøgle eller med APF CONNEKT APP. Lamel covers har en lang levetid takket være robuste materialer som rustfrit stål, PVC og aluminium, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Lamellerne findes i mange forskellige farver og i de forskellige materialer PVC*, PVC* Solar eller PC** Solar. Solar-lameller kan medvirke til at forhøje vandtemperaturen og skabe en god driftsøkonomi.

 

KOMBINERE APF CONNECT* MED SIRIUS CLASSIC.

Med APF Connect som tilbehør, kan du benytte din mobil som fjernbetjening til at åbne og lukke dit lamelcover.

Med mobilen som fjernbetjening, har du et godt overblik over poolen ved åbning og lukning. For at åbne og lukke lamelcoveret via appen, kræves der en sikkerhedskode. APF Connect sættes op via Bluetooth og kræver derfor ikke internetadgang.

Bemærk:

Sirius Classic kan ikke anvendes som vinteroverdækning.

Dette er en bestillingsvære, kontakt os derfor via. kontaktformularen som du finder nederst på siden. Vi kvittere med markedets bedste priser!  Vi glæder os til at høre fra dig.