Beskrivelse

Sirius Advanced

DEN MEST POPULÆRE MODEL, SIRIUS ADVANCED HAR MOTOREN INDBYGGET I LAMELOVERDÆKNINGENS AKSEL.

Sirius Advanced l findes i størrelser fra 3×6 til 7×16 meter og monteres nedsænket i vandet ved poolens ene kortside. Ved hjælp af en medfølgende bjælke bygges et dæklåg for at skjule lamelbeskyttelsens stativ. Normalt lægger man samme belægning, som man har rundt om poolen, over låget, men låget kan også bestilles i PVC eller i hardwood. Advanced findes i en diving udgave, hvilket
betyder at man har lamel rullen monteret i bunden af poolen og med en sidde flade / bænk.

Sirus Advanced kan mod pristillæg også udstyres med  APF CONNECT og AUTOFIX 2.0.

 

KOMBINERE APF CONNECT* MED ADVANCED

Med APF CONNECT som tilbehør, kan du benytte din mobil som fjernbetjening til at åbne og lukke dit lamelcover. Appen findes til både iOS og Android, og kan gratis hentes hos App Store og Google Play.
Med mobilen som fjernbetjening, har du et godt overblik over poolen ved åbning og lukning. APF CONNECT er testet og godkendt efter den franske sikkerhedsstandard NF P 90-308. For at åbne og lukke lamelcoveret via appen, kræves der en sikkerhedskode. APF CONNECT sættes op via Bluetooth og kræver derfor ikke internetadgang.

Med AUTOFIX 2.0 har du et 100% automatisk lamelcover som åbnes og lukkes uden mauel håndtering. Med indbygget magnetlås, får du et stilrent og sikkert automatisk lamelcover, som er testet og godkendt efter den franske sikkerhedsstandard NF P 90-308.

Hvordan fungerer AUTOFIX 2.0?
Den første lamel i coveret er med indbyggede magneter, som låser sig til de integrerede magnetlåse på poolen endevæg.

Bemærk:

Pooloverdækningen kan ikke anvendes som vinteroverdækning.

Dette er en bestillingsvære, kontakt os derfor via. kontaktformularen som du finder nederst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!