Beskrivelse

SIRIUS LUX

Modellen Sirius Lux findes i størrelser fra 3 x 6 til 6 x 12 meter. Pooloverdækningen er nem at installere og monteres på poolens ene kortside og kan monteres på både nye og eksisterende pools.

Sirius Lux bestilles som standart med ramme, men kan også fås med PVC i hvid, sandfarvet, grå, imitation af lyst eller antracitgrå træ samt i hardwood mod pris tillæg. Sirius Lux kan også udstyres med solcellepaneler mod pristillæg.

KOMBINERE APF CONNECT* MED SIRIUS CLASSIC.

Med APF CONNECT som tilbehør, kan du benytte din mobil som fjernbetjening til at åbne og lukke dit lamelcover. Appen findes til både iOS og Android, og kan gratis hentes hos App Store og Google Play.
Med mobilen som fjernbetjening, har du et godt overblik over poolen ved åbning og lukning. APF CONNECT er testet og godkendt efter den franske sikkerhedsstandard NF P 90-308. For at åbne og lukke lamelcoveret via appen, kræves der en sikkerhedskode. APF CONNECT sættes op via Bluetooth og kræver derfor ikke internetadgang.

Med AUTOFIX 2.0 har du et 100% automatisk lamelcover som åbnes og lukkes uden mauel håndtering. Med indbygget magnetlås, får du et stilrent og sikkert automatisk lamelcover, som er testet og godkendt efter den franske sikkerhedsstandard NF P 90-308.

Bemærk:

Pooloverdækningen kan ikke anvendes som vinteroverdækning.

Dette er en bestillingsvære, kontakt os derfor via. kontaktformularen som du finder nederst på siden. Vi kvittere med markedets bedste priser!  Vi glæder os til at høre fra dig.