Beskrivelse

Kvalitets sandfilter med lang levetid

Zodiac sandfilter leveres med 3 års materialegaranti, og med 10 års materialegaranti på selve tanken!

Poolens vandrensning sker mekaniske via et sandfilter. Flervejsventilen sidder på den øverste del af tanken, hvilket letter placering og installation. Zodiac filteret fyldes normalt med sand, men vi anbefaler altid glasmediet AFM Aktiv Glas Filtermedie, som giver dig langt bedre vandkvalitet over længere tid og vil medføre en vand besparelse, da behovet for tilbagespoling reduceres kraftig.

For at opnå en optimal vandrensning anbefaler Poolonline at rense det samlede poolvandsvolumen mindst 4 gange i døgnet. Det er poolstørrelsen og cirkulationspumpens kapacitet der afgør, hvilket sandfilter du skal vælge. Vælg det rette sandfilter til netop din pool ved at læse tabellen nedenfor igennem.

Poolens mekaniske vandrensning sker via et sandfilter. Et sandfilter med topmonteret ventil tager ofte lidt mindre plads i teknikrummet. Det er også lidt lettere at installere. Fordelen ved en sidemonteret ventil er, at man kan se ind i filteret, gennem glaslåg i toppen.

Sandfilteret burde idag hedde et Glasfilter, da det oftere og oftere benyttes med glas. Vi anbeler AFM Aktiv Glas Filtermedie da det vil reducere dit kemiforbrug og dit behov for tilbagespoling reduceres kraftig.

 

 

 

 

Yderligere information

Model

MS 530, MS 650, MS 800, MS 950

Du kunne også være interesseret i...

Blue Connect Go
Original price was: 2.399,00 kr..Current price is: 2.199,00 kr..
-8%
AFM Aktiveret glas filtermedie
Original price was: 529,00 kr..Current price is: 449,00 kr..
-15%
Dolphin E20
Original price was: 8.756,25 kr..Current price is: 7.999,00 kr..
-9%