Beskrivelse

Danmarks bedste pris, Styropren poolpakke 

 

Styropren pool eller Styropor pool – Kært barn har mange navne.

Du får en luksus styropor pool der er godt isoleret med et elegant og moderne udtryk, og med et utal af muligheder. De bygges af isolerende styropor blokke der samles ligesom Lego klodser, inden de fyldes med beton. Styropor blokkene er perfekte til det nordiske klima, idet de giver en maximal isolering af poolen og sikrer dermed en højere temperatur på badevandet. Styroporblokkene giver en meget stærk og holdbar poolkonstruktion.

Dette får du med en Styropren/Styropor pool:
  • En fantastisk isoleret swimmingpool
  • Den rette mængde styropor blokke
  • Eget design mulighed
  • Kvalitets liner i lys brå eller hvid, 8mm
  • Filtdug til montering under liner
  • Mulighed for køb af ekstra blokke til ønsket trappe
  • Mulighed for tilpasning af liner til ønsket trappe

Vi anbefaler dette byggesæt til håndværkskyndige kunder eller til kunder der kan alliere sig med tilsvarende. Vi vil naturligvis være klar på sidelinjen ved spørgsmål og vejledning, men selve montagen er man selv ansvarlig for.

Klik her for at se udførlig byggevejledning Poolonline, Styropor byggevejledning

Trappen

Der kan altid tilkøbes ekstra blokke til, at bygge trappen i dit helt eget design. Der er mulighed for endegavlstrappe, måske et lille afsats i den ene ende til at kunne sidde og holde pause med en drink i mellem svømmeturene eller måske du har en 3 ide? Mulighederne er mange, og kun din fantasi sætter grænsen her.

Liner

Liner er et emne for sig! Derfor er det er nu muligt at få skræddersyet en liner nøjagtig efter dine ønsker – sågar med din ønskede trappe indbygget. Lineren leveres i slidstærkt PVC-venyl som er modstandsdygtig mod UV-lys og de kemikalier der benyttes i en swimmingpool. Lineres er godkendt op til 33grader og leveres med “snap in” system for nem montering og udskæring til skimmer og dyser.

Montagevideo af liner:

 

Bemærk:

Teknikpakken vælges seperat. Teknikpakke

Du kunne også være interesseret i...

Blue Connect Go
Original price was: 2.399,00 kr..Current price is: 2.199,00 kr..
-8%
Dolphin E20
Original price was: 8.756,25 kr..Current price is: 7.999,00 kr..
-9%