Beskrivelse

Styropren blokke til markedets Skarpeste priser

 

Styropren blokke eller Styropor blokke – Kært barn har mange navne.

Blokkene er bygget op i den nyeste teknologi inden for styropren blokke, hvilket gør de fylder langt mindre under transporten. Dette er med til at holde fragtpriserne i bund, og dette afspejler sig naturligvis i din pris hos Poolonline. Mellemstykket mellem yderside og inderside monteres manuelt inden opbygningen. På den måde vil en pool som 4 x 8 x 1,5m kunne stables på kun 3 paller.

Dette får du med en Styropren/Styropor pool:

Du får en luksus styropor pool der er godt isoleret med et elegant og moderne udtryk med et utal af muligheder. De bygges af isolerende styropor blokke der samles ligesom Lego klodser, inden de fyldes med beton. Styropor blokkene er perfekte til det nordiske klima, idet de giver en maximal isolering af poolen og sikrer dermed en højere temperatur på badevandet. Styroporblokkene giver en meget stærk og holdbar poolkonstruktion.

Blokkene leveres i størrelsen 100 x 25 x 25 cm hvilket betyder du vil kunne stable poolvæggene på benene over en weekend med et par håndværker-kyndige venner.

Trappen:

Køb styropren blokke til Danmarks bedste priser. Der kan altid tilkøbes ekstra blokke som disse til, at bygge trappen i dit helt eget design. Her er mulighed for en endegavls trappe, en siddeplads til at nyde en drink i mellem svømmeturene, eller måske du har et helt tredje forslag? Mulighederne er mange, og kun din fantasi sætter grænsen her.

 

Ved efterspørgsel på komplet tilbud, klik på MODTAG ET TILBUD og udfyld kontaktformularen.

Du kunne også være interesseret i...

Dolphin E20
Original price was: 8.756,25 kr..Current price is: 7.200,00 kr..
-18%
Ikke på lager