Beskrivelse

Pooltag fra Gullberg & Jansson på spacialmål

 

 

Hos Poolonline er vi specialister i pooltag! Det betyder, at vi altid vil kunne finde en løsning på et drømmetag til din pool.

Elsker man sin pool, så vil man naturligvis have så meget ud af badesæsonen som muligt, dette bliver en mulighed med et pooltag fra Gullberg Jansson.

Det svenske firma, Gullberg Jansson er med tiden blevet et synonym for kvalitet, design og æstetik når vi taler om pooltage.

Med et skyde-pooltag forlænger du badesæsonen for din udendørspool og får desuden en ekstra opvarmningskilde med i købet.

Med et pooltage reduceres energiforbruget og vandfordampningen.
Pooltaget beskytter mod løv, snavs og forsuret regnvand, hvilket giver en stabil pH-værdi i poolen og mindsker dit kemikalieforbrug.

Pooltage fra Gullberg & Jansson opfylder lovens krav til børnesikkerhed og kan anvendes som vinteroverdækning.

ROBUST KONSTRUKTION OG EKSKLUSIVT DESIGN

Vores pooltage har lang levetid takket være robuste konstruktioner, forstærkede aluminiumprofiler og paneler med UV-beskyttelse på begge side.

AUTOMATISK SEKTIONSLÅSNING

Samtlige pooltage fra Gullberg & Jansson leveres som standard med automatisk sektionslåsning hvilket betyder, at pooltaget kan åbnes og lukkes hurtigt og nemt. Sektionerne er ikke sammenføjede til hinanden, og pooltaget kan være åbent på midten. Pooltagene Alva og Leia kan fås med kun skinne på den ene side. Så er sektionerne hægtet fast i hinanden, men pooltagene har stadig automatisk sektionslåsning.

SIKRE POOLTAGE

Samtlige pooltage fra Gullberg & Jansson er certificerede og godkendt iht. fransk sikkerheds og kvalitetsstandard*. Samtlige pooltage fra Gullberg & Jansson er omfattet af tre års materialegaranti.

LEVERINGSFORM POOLTAGE I BOX

Leveringen sker enten ved, at emballagen brydes, og hver
enkelt del læsses af manuelt af modtageren, eller kassen
læsses af hel ved hjælp af en kranbil. Leia i færdigmonterede
sektioner leveres altid med kranvogn for at undgå
transportskader.

LEVERINGSFORM POOLTAGE EFTER MÅL

Vores pooltage, der er bestilt efter mål, leveres altid med en
kranbil for at undgå transportskader.

* Standard NF P 90 309 omfatter fx børnesikkerhed samt snebæreevne. Alle pooltage, som er godkendt iht. standarden, klarer minimum 45 kg/m2 snelast. Aluminiumprofilernes konstruktion og modeludformning er helt afgørende for pooltagets evne til at klare snelast, mens kanalplastens eller den klare plasts forskellige tykkelser (3, 4, 6, 8 eller 10 mm) til sammenligning ikke har nogen nævneværdig betydning.