Beskrivelse

Pooltag fra Gullberg Jansson, vores eksklusive pooltag i færdigmål.

 

Nova Comfort pooltag i aluminiumhvidt eller antracitgråt farve.

Nova Comfort pooltag passer til alle standardpools, både med og uden poolkantfliser, valgfri farve og klar plast eller kanalplast. Mulighederne er mange og kun din fantasi sætter grænser. Modelserien er meget populær og opfylder alle krav, som man kan stille til et pooltag med elegant design og robust konstruktion.

Nova Comfort passer særlig godt til dem, der er ude efter et lidt højere pooltag til spas og leg under pooltaget. Nova Comfort giver dig masser af plads til at svømme under taget. Når pooltaget er lukket, er det børnesikkert og kan kun åbnes med nøgle.

Nova Comfort har som standard skydedør, som kan monte- res på valgfri side (venstre eller højre) og aftagelig front- og baggavl. Nova Comfort er udstyret med ekstra flade komfortskinner med en højde på kun 12 mm. Med forlænger- skinner kan du skyde pooltaget forbi hele poolen.

Samtlige pooltage fra Gullberg & Jansson er certificerede og godkendt iht. fransk sikkerheds og kvalitetsstandard. Alle pooltage fra Gullberg & Jansson er også omfattet af tre års materialegaranti.

 

FARVEVALG: 44/40 mm matlakerede i aluminiumhvidt (RAL9006) eller antracitgråt (RAL7016)

PROFILER: Dobbeltvægget kanalplast (PC, 6 mm), eller klar plast (PC, 3 mm)

DØRLØSNING: Skydedør på valgfri side

SKINNER: Ekstra flade komfortskinner, højde kun 12 mm, sølveloxerede (aluminium)

LÅSEANORDNING: Automatisk sektionslåsning med nøgle

GARANTI: 3 års materialegaranti

LEVERING:

Leveringen sker enten ved, at emballagen brydes, og hver enkelt del læsses af manuelt af modtageren, eller kassen læsses af hel ved hjælp af en kranbil. Nova Comfort i færdig- monterede sektioner leveres altid med kranvogn for at undgå transportskader.

Priserne er beregnet efter et Nova Comfort tag, som leveres i en kasse som byggesæt (se video for neden) Kan også mod pristillæg leveres i færdigmonterede sektioner for nemmere installation. Ved spørgsmål kontakt da Martin på email: mmp@poolonline.dk

 

 

 

Yderligere information

Størrelse

3×6 med kantsten, 3×6 uden kantsten, 3×7,5 med kantsten, 3,5×7 uden kantsten, 4×8 med kantsten, 4×8 uden kantsten, 4×10 med kantsten

Farve

Antracitgrå, Aluminiumhvid

Materiale

Kanalplast, klar plast

Du kunne også være interesseret i...

Forlængerskinne til Nova Comfort
4.100,00 kr.4.999,00 kr.