Beskrivelse

Vores eksklusive, slimline pooltag fra Gullberg & Jansson på færdigmål.

Leia pooltag med antracitgrå farve i et smukt “slim-look”.

Leia Pooltag i antracitegrå farve er vores eksklusive slim-moden, til pools med lav taghøjde. Pooltaget kommer med 3mm klarplast og skinne på kun den ene side.

Leia-serien passer til alle standart pools på 3 x 6 og 4 x 8 meter, både med og uden poolkantfliser. Modelserien er meget populær og opfylder alle gældende krav som der er til et pooltag med elegant design og robust konstruktion. Pooltaget Leia passer særligt godt til dig der lav og stilrent pooltag. Trods den lave taghøjde er der stadig god plads til svømmeture med taget trukket for på de kolde aftener. Når pooltaget er lukket er det børnesikret og kan kun åbnes med nøgle.

Leia har en standard 12 mm komfortskinne på kun den ene side. Du vælger selv hvilken side. På den modsatte side af skinnen, på den største sektion, er skydedøren normalt monteret. Med en forlængerskinne kan du skubbe pooltaget forbi hele poolen. Leia leveres i æske som sæt, men kan også leveres mod tillæg i færdigmonterede sektioner for nem montering.

 

FARE, PROFILER 70/54 mm matlakeret i antracitgrå farve (RAL7016)
PANELVALG Klarplast (PC, 3 mm)
DØRLØSNING skjult dør på valfri side
SKENNE Extra flad komfortskene, højde på kun 12 mm, sølvlakeret (aluminium)
LÅSEANORDNING Automatisk sektionslåsning med nøgle
GARANTI 3 års materialgaranti

 

LEVERING:

Leveringen sker enten ved, at emballagen brydes, og hver enkelt del læsses af manuelt af modtageren, eller kassen læsses af hel ved hjælp af en kranbil. Leia-serien i færdig- monterede sektioner leveres altid med kranvogn for at undgå transportskader.

Priserne er beregnet efter et Leia tag, som leveres i en kasse som byggesæt (se video for neden) Kan også mod pristillæg leveres i færdigmonterede sektioner for nemmere installation. Ved spørgsmål kontakt da Martin på email: mmp@poolonline.dk

 

 

 

Yderligere information

Størrelse

3×6 med sarg, 4×8 med sarg, 4×8 uden sarg

Du kunne også være interesseret i...

Fornlængerskinne til Leia
1.890,00 kr.2.690,00 kr.