Beskrivelse

Bruger du også for lang tid på at rengøre poolen?

Med BWT’s poolrobotter sparer du minimum 1 time om dagen på den besværlige rengøring, som ofte følger med en pool. Så hvorfor ikke bruge tiden fornuftigt? BWT poolrobotter leverer en upåklagelig rengøring af din pool – lige fra krystalklart vand til pletfrie overflader uafhængigt af materiale. Hvorfor er en poolrobot fra BWT det oplagte valg? BWT poolrobotter kombinerer ydeevne, design og funktionalitet til en fordelagtig pris. Men først og fremmest fordi de altid leverer en gennemført ultrafin filtrering.

Ønsker du en eksklusiv poolrobot, der rengører både bunden, siderne samt overfladen og som kan styres direkte fra din smartphone? Så er D600-modellen lige noget for dig.

 

 • Automatisk poolrobot
 • Ideel til enhver type overflade
 • Renser bunden, vandlinjen og siderne. Kan justeres individuelt ved hjælp af gratis BWT APP
 • Perfekt til alle pooltyper
 • Bluetooth forbindelse til praktisk smartphone-kontrol
 • Gennemført finfiltrering gennem 4D-filter
 • Effektiv sugekraft grundet justerbare dyser
 • PVA-skumbørster og en ekstra vibrerende børste
 • 18 m
 • Hurtig og intelligent rengøring
 • Smart navigation
 • Inklusiv transportvogn

 

Smartphone kontrol

Dette er vores mest luksuriøse model, da den har et indbygget Bluetooth modul. Det betyder, at du kan forbinde BWT poolrobotten direkte til vores BWT APP, hvor du vil have fuld kontrol over styringen. Funktionen giver dig muligheden for at fokusere på ekstra problemområder, da du frit kan navigere robotten til at samle småsten op, der lige er blevet kastet eller andre uheld, der påvirker poolens renlighed. Din pool kan rengøres med mimimum indsats direkte fra din smartphone.

Udstyret med effektivt 4D finfiltrering

Poolrobotterne fra BWT er forsynet med et 4D filter. Det eksklusive 4D filter er fire gange mere effektivt end andre filtre, da filtret fanger selv de mindste partikler i vandet. Det betyder, at vi garanterer den bedste finfiltrering, hvilket efterlader vandet indbydende til en dukkert eller hyggelige stunder.

Uovertruffen sugekraft

BWT poolrobotter er udstyret med den mest kraftfulde sugeevne sammenlignet med andre poolrobotter på markedet. Poolrobotten fra BWT kan opnå to gange så meget sugekraft gennem en præcis justering af dyserne. Jo tættere robotten er på overfladen, der skal rengøres, jo mere effektiv er sugeevnen. Robottens sugekraft kan justeres til at opfange flere typer snavs. Hvis din pool fx er tæt på stranden, kan dyserne indstilles til at opfange hvert et sandkorn uden besvær.

Ideel til alle pooltyper

Takket været integrerede PVA-ruller og effektive børster, er robotten fra BWT velegnet til alle typer pools uanset form, størrelse og materiale. Brugervenlig og intuitiv En BWT poolrobot er intuitiv og nem at bruge. Du skal blot tænde for robotten og så begynder den effektive rengøring af din pool.

Intelligent og hurtig rengøring

BWT poolrobotter sikrer en hurtig og effektiv rengøring af din pool. Er du på udkig efter en intelligent løsning tilpasset din pool? Det løser vores BWT poolrobotter med den eksklusive og integrerede “Smart Navigation System”. Det betyder, at robotten ved hjælp af et gyroskop og en algoritme beregner den optimale rute til en hurtig og effektiv rengøring, der er tilpasset netop din pool.

 

Vær venligst opmærksom på, at alle BWT pool produkter kun kan leveres med en engelsk manual.